Stuc en stucwerk

Wanneer u kiest voor stucwerk als eindafwerking van uw muren, is sierpleister een geschikte type stuc. Ook sierpleister is er in verschillende soorten. Een vorm van sierpleister is bijvoorbeeld tadelakt. Een goede stucadoor denkt graag met u mee over het type stucwerk dat past bij uw wensen.

ilt u uw muur of plafond behangen of schilderen maar is de ondergrond niet egaal? Dan bent u bij Stuvo Afbouw aan het juiste adres. Stuvo Afbouw maakt uw muren en plafonds klaar zodat u met een gerust hart kunt behangen of sauzen. Wat u maar wilt.

Pas als de stucadoor is geweest, kun je zien hoe mooi het eindresultaat zal zijn. Dit is een veel gehoord gezegde in de woningbouw. En dat is natuurlijk ook zo. Stucadoors zorgen voor de perfecte afwerking van de ruwe muren en plafonds. En als wij vertrokken zijn, kunt u verder met het naar eigen smaak inrichten van de verschillende leefruimtes.

Zij uw muren erg scheef of bevatten deze veel oneffenheden? Dan kunnen onze stukadoors deze helemaal vlak maken. Dit doen ze door middel van raapwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een dikke laag pleister van minstens één centimeter. Dit type stucwerk wordt toegepast in alle gangbare ruimtes. Nadat wij het stucwerk hebben uitgevoerd, spuiten wij een egale kleur op uw muur of plafond.

Wilt u verzekerd zijn van professioneel stucwerk? Kies in dat geval voor een professioneel stucadoorsbedrijf en niet voor een hobbystucadoor. Een professionele stucadoor heeft ervaring met stucen en kan garantie leveren op uw stucwerk. Waar de hobbystucadoor vaak veel lagere en niet realistische tarieven rekent, blijkt stucwerk achteraf bijvoorbeeld niet glad te zijn of te bestaan uit kleurverschillen.

Is de buitenmuur van uw woning of bedrijfspand aan een opknapbeurt toe? Dan kunnen wij deze voorzien van perfect stucwerk. Hierbij stucen of isoleren wij uw buitengevel. Zo geven wij uw woning of bedrijfspand snel weer een representatieve uitstraling.

Leave a Comment