Latex Spuiten

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur. Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur, in een gladde en strakke laag aangebracht. Uitgevoerd door een gespecialiseerde airless latexspuiter of muurverfspuiter. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk.

De door ons gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Bovendien komen er bij de applicatie geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij.

Latex spuitwerk is tijdbesparend en geeft een zeer mooi en strak eindresultaat, wij brengen latex of muurverf niet op met de kwast en roller, maar we verspuiten de latex met een airless latex spuitmachine! Het rollen laat altijd een structuur na, terwijl je daar met het verspuiten van de latex of muurverf geen last van hebt.

Door de latex of muurverf te verspuiten krijg je gladde en strakke wanden en plafonds. Bovendien neemt het minder tijd in beslag. Ondergronden met structuur zoals stucwerk, spackspuitwerk, renovlies behang en spachtelputz zijn perfect om te spuiten.

Goed latex spuitwerk is te onderscheiden van minder goed latex spuitwerk. Zo zijn er latex spuiters die een erg lage prijs aanbieden, maar geen kwaliteit leveren. Zij kiezen bijvoorbeeld voor het goedkoopste type latex. Een wat duurdere latex is schrob vast en hierdoor makkelijk schoon te maken met een vochtige doek, zonder dat de latex afgeeft. Ook bent u met goed spuitwerk verzekerd van een mooi resultaat van langere duur. Zo hoeft u niet elk jaar uw muur van een nieuwe laag verf te laten voorzien.

Wilt u graag uw muur laten voorzien van latex stucwerk en weet u al om hoeveel muren en plafonds het gaat? Vraag in dat geval een latex spuitwerk offerte aan en ontdek de prijs van uw latex spuitwerk. Weet u niet precies om hoeveel muren en plafonds het gaat, dan kunt u altijd met ons contact opnemen voor advies.

Leave a Comment